fbpx

Kebijakan Wangsul Balik Sawijining Kebijakan

Kabijakan mbalekaken iki digunakake minangka sumber dening drop shipper sing katindakake nganggo CJDropshipping.com.

CJDropshipping.com bakal menehi mbalekaken lengkap kanggo kasus ing ngisor iki:

1. Pesenan Ditundha: Pesenan Ora ditemokake, ing transit, ditundha, kadaluwarsa luwih saka 45 dina (dietung saka tanggal sampeyan ngirim pambayaran menyang CJDropshipping.com) ing AS lan 60 dina (kajaba sawetara negara sing nggunakake China Post Registr Air Mail, tulung priksa kiriman kanggo Kirim Kirim Air Mail ing China) kanggo liyane ing jagad yen:

- Sawijining pelanggan ngirim sambat (Liwat Pertikaian PayPal utawa Gateway liyane, e-mail, lan sapiturute)

- Sampeyan wis mriksa nomer ranging lan ora nuduhake gerakan utawa informasi.

- Kadhangkala, pesenan kasebut wis teka ing kantor sing paling cedhak karo panuku lan nggawe kiriman sing ditundha amarga alamat sing salah utawa ora jelas. Sampeyan kudu takon menyang panuku sampeyan menyang kantor pos kanggo ngirim.

>> Sampeyan Kudu Operasi ing CJDropshipping.com:

- Bukak regejegan babagan CJ APP

- Screenshot saka pelanggan ngeluh utawa e-mail nyatakake dheweke durung nampa pesenan kasebut.

2. Pesenan Dikirim: Yen pesenan pengiriman gulung wis dikirim ing wektu pangiriman paling gedhe (counting bas on our kalkulator wektu pengiriman) lan luwih saka status 38 KOMUNITAS status + 7 Dina status sing DITUTUP (tegese ngetang saka pesenan tanggal dikirim + wektu pangiriman maksimum + dina 45), Sampeyan ora diidini mbukak regejegan maneh.

Kanggo pesenan Grosir wis dikirim ing wektu pangiriman maksimum (ngitung jumlah ing kalkulator wektu pengiriman) lan luwih saka 7 dina (tegese ngetang saka pesenan tanggal dikirim + wektu pangiriman maksimum + dina 7), Sampeyan ora diidini mbukak regejegan maneh.

3. Pesenan Rusak: CJDropshipping.com bakal menehi mbalekaken lengkap / panggantos yen:

- Pesenan tiba rusak.

- Pesenan tiba rusak nanging pelanggan ora pengin supaya gantine dikirim.

- Kanggo produk elektronik, gulung kapal kudu mbukak regejegan ing dina 7 sawise ditampa.

>> Sampeyan Kudu Operasi ing CJDropshipping.com:

- Bukak regejegan babagan CJ APP

- Foto barang sing rusak kanggo mbuktekake karusakan.

- Screenshot e-mail utawa regejegan sing ditampa.

>> Produk bisa uga bali menyang CJ yen Tim Operasi Sengketa kita njaluk bali Sawise Pusat Layanan Jualan.

4. Kualitas ala: CJDropshipping.com bakal mriksa barang-barang sadurunge dikirim, nanging kadhangkala para panuku isih sambat babagan produk sing ditampa.

- Kesempurnaan kayata jahitan sing ora apik, ukuran / warna sing salah, bagean sing ilang, ora bisa digunakake dll.

>> Sampeyan Kudu Operasi ing CJDropshipping.com:

- Bukak regejegan babagan CJ APP

- Foto barang sing dituku saka panuku kanggo mbuktekake kekurangan.

- Screenshot e-mail utawa regejegan sing ditampa.

>> Produk bisa uga bali menyang CJ yen Tim Operasi Sengketa kita njaluk bali Sawise Pusat Layanan Jualan.

>> Kanggo bagean sing ilang, CJ mung nrima mbayar ulang tinimbang mbalekaken lengkap.

5. Watesan Negara Pengiriman: Amarga watesan kemampuan pengiriman internasional, sawetara negara pengiriman cukup angel dikirim.

CJ ora bakal nampa musuhan babagan kiriman sawise ngirim dikirim yen dikirim menyang negara ing ngisor iki:

<< Haiti, Kyrgyzstan, Madagascar, Mauritius, Bangladesh, Nepal, Nicaragua, Swaziland, Jamaica, Zambia, Ekuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Mesir, Sudan, Libya, Algeria, Angola, Bahamas, Benin, Kutha Belize , Burundi, Republik Dominika, Gambia, Grenada, Cuba, Palestine, Mexico, Brazil, Paraguay >>

Sampeyan isih bisa mbukak pasulayan kanthi alasan kajaba kiriman kaya biasane.

>> Sampeyan Kudu Operasi ing CJDropshipping.com:

- Bukak regejegan babagan CJ APP

- Foto barang sing dituku saka panuku kanggo mbuktekake keluhan kasebut.

- Screenshot e-mail utawa regejegan sing ditampa.

6. Watesan Cara Pangiriman: Sawetara cara pangiriman bakal ora bisa ditindakake nalika pesenan teka ing sawetara Negara, Negara, Kota, CJ ora bakal nrima musuhan nalika sampeyan milih metode pengiriman lan kapal menyang negara-negara sing diwatesi. Lan CJ ora bakal ngusulake sampeyan nggunakake cara pengiriman kasebut nalika negara pengiriman diwatesi

China Mai Udhara Pangguna Udara: USA, UK, Kanada, Australia, Prancis, Jerman, Brazil, lsp.

HKpost: USA, UK, Kanada, Australia, Prancis, Jerman, Brazil, lsp.

DHL: Alamat adoh bakal ngisi biaya tambahan, kita bakal ngubungi sampeyan sapisan nemokake.

Produk Produksi volume: Sawetara produk luwih gedhe tinimbang bobote, lan perusahaan barang bebas bakal ngisi pengiriman adhedhasar volume tinimbang bobote. Biasane bobot pesenan tinimbang 2kg lan volume luwih bakal duwe masalah iki. Kita bakal kudu ngisi sampeyan kanthi volume biaya pengiriman yen kita nemokake.

Nalika metode pengiriman internasional berkembang, watesan bakal dibebasake ing mangsa ngarep, kita bakal ngganti aturan iki yen ana kasempatan.

Sampeyan isih bisa mbukak pasulayan kanthi alasan kajaba kiriman kaya biasane.

>> Sampeyan Kudu Operasi ing CJDropshipping.com:

- Bukak regejegan babagan CJ APP

- Foto barang sing dituku saka panuku kanggo mbuktekake keluhan kasebut.

- Screenshot e-mail utawa regejegan sing ditampa.

7. Perselisihan sing dudu kesalahan CJ: CJ ora bakal nampa apa-apa musuhan sing ditampa dening panuku kanthi alesan ing ngisor iki, amarga katrangan kasebut ditetepake kanthi pungkasan sandal lan CJ bakal ngirim produk sing bener sing disenengi dening para pelanggan.

- Sing tuku ora seneng.

- Katrangan kasebut ora nyata.

- Produk mambu ora umum.

- Sing tuku tuku barang sing salah utawa SKU.

- Alamat kiriman sing salah.

8. Produk bali menyang gudang CJ:

- Biasane CJ ora bakal nyarankeun ngasilake produk menyang gudang kita, amarga pengiriman internasional saya dhuwur lan entuk paling ora wulan 3 teka CJ China Warehouse. Umume wong sing bakal ilang nalika bali. Kajaba iku, sebagian besar produk sing wis bali bakal rusak nalika dalan. Aja takon supaya para panuku bali produk ing CJ USA Warehouse. Gudang CJ USA ora nampa wangsul.

CJ bisa nampa ngasilake yen sampeyan nggawe produk ing persediaan pribadi yen wis ditampa.

Yen sampeyan pengin pembeli ngasilake produk kasebut, mangga tututi langkah-langkah iki: Kepiye cara ngasilake produk menyang gudang CJ. Elinga CJ mung bakal nyelehake produk kasebut ing persediaan lan ora bakal mbalekake. Persediaan pribadi iki bakal digunakake kanthi otomatis lan nyuda biaya produk kanggo pesenan sabanjure.

Facebook Komentar