fbpx

Photographing

Kesengsem pertama yaiku kabeh. Sing bener utawa salah, kualitas gambar sampeyan akeh pengaruhe babagan pangerten babagan produk utawa layanan. Sampeyan bisa uga ngasilake "widget" paling apik ing saindenging jagad, nanging yen sampeyan nggunakake pasar kanthi nggunakake foto sing bermutu, jagad iki bakal nganggep produk sampeyan uga kurang kualitas. Lan kita bisa nyedhiyani katrampilan profesional kanggo njupuk foto uga nggawe video kanggo sampeyan.

Wigati dicathet: Kanggo pelanggan sing kerja bareng luwih saka 2 wulan, lan jumlah order saben dina rata-rata luwih saka 500USD, kita bakal menehi layanan gambar) gratis kanthi gratis

Fotografi produk direkam nganggo flair

Ana pirang-pirang cara kanggo motret produk lan kita wis nyukupi kabeh sing wis suwe. Kajaba iku, yen sampeyan pengin njaga kanthi gampang lan larang regane fotografer produk bisa njupuk gambar ing latar putih. Yen luwih seneng nambah ukuran beda kanggo fotografi produk, kita bisa nambah kreatifitas moto kanthi latar mburi, teknik pencahayaan lan prosedur produksi pasca produksi. Yen sampeyan pengin promosi gaya urip aspirasi para fotografer lan stylist sampeyan bisa mbantu sampeyan entuk kahanan lan swasana sing pas.

Kesederhanaan Packshot

Fotografi paket produk ing putih murni cocog kanggo panggunaan kalebu e-commerce, brosur lan bahan pariwara. Saka perhiasan nganti jamjars, saka kursi nganti produsen kopi, sofas kanggo sepatu, saka perusahaan chip biru dadi bisnis cilik Prodoto nggawe gampang.

Kreatif imajinatif

Kanthi nggunakake teknik sing beda, tim Prodoto bisa nggawe barang khusus kanggo fotografi produk sampeyan. Tim kita bakal nggunakake macem-macem efek kreatif kanggo nggawe manawa gambar pungkasan sampeyan persis kaya sing dibutuhake, kalebu latar mburi warna, bayangan gulung lan bayangan, efek lampu, sudut dramatis lan warna atmosfer.

Gaya Urip

Kanggo proyek sing ana kamar lengkap ora perlu nanging ing ngendi keanggunan utawa realisme dibutuhake kanggo fotografi komersial, pilihan iki cocog. Saben fotografer produk duwe katrampilan kanggo ngasilake kahanan gaya urip sing sampurna, milih cahya, latar mburi lan peraga sing cocog. Asil - fotografi produk sing narik ambegan sing ora nate gagal ngematake lan nganggo set omah lan struktur harga kompetitif, pilihan iki mbuktekake banget karo klien kita.

Video Produk lan Fesyen

Ing jaman modern e-commerce, yen sampeyan ora nduwe video produk kanthi online, sampeyan bakal bisa kelangan penjualan. Kita ngasilake video, video lan lokasi kamar kanggo memuji fotografi foto kita. Produk digawa urip ing video definisi dhuwur kanggo nambah daya jual nyata. Klik gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng conto video, produk lan kamar video kita.

Video Fesyen

Kabeh video sing diowahi ing omah, diawasi dening juru main video kanggo njamin konsistensi karo moto kasebut dhewe. Kita bisa nyewa model video catwalk kanggo sampeyan saka salah sawijining agensi sing luwih disenengi, adhedhasar syarat, utawa sampeyan uga sumber sampeyan dhewe. Kita uga nawakake video fashion kreatif yen sampeyan nggoleki soko liyane sing luwih apik.

Product Video

Video produk minangka tambahan apik, utawa alternatif kanggo fotografi produk. Video videographers nyekel kabeh fitur ing rincian produk kanthi urutan kamera lan panci cilik: Cocog kanggo nuduhake produk kanthi macem-macem fitur utawa fungsi. Kita bakal nembak ringkes kanggo njamin kita njupuk produk kanthi cara sing paling apik kanggo nuduhake kabeh aspek teknis lan fitur estetika. Kita bisa motret ing pirang-pirang setelan, kalebu set kamar, latar mburi warna utawa tampilan klinis luwih putih.

Facebook Komentar