fbpx

Cherry Chen

07 / 11 / 2019

Cara Nggawe Formula Pengiriman Formula ing Toko Shopify

Pangiriman mesthi manawa penting kanggo nindakake bisnis utamane bisnis lintas lintas. Cara nyiyapake pengiriman minangka bagean penting. Tulisan nyoba [...]
07 / 05 / 2019

Napa Ngawasi Nomer Ora Bisa? Nyelarasake Nomer Nelusuri Sadurunge utawa Sawise Nglamar

Ana wong bisa uga bingung kenapa sebilangan pelacakan ora bisa digunakake. Artikel kasebut bakal mangsuli pitakon kasebut. Ana rong cara kanggo nyinkronake tatanan kasebut [...]
07 / 04 / 2019

Drop Shipping Liquid and Power Bank: Apa Metode Logistik?

Bank cair lan daya dadi barang khusus kanggo ngeterake lan kudu diobati kanthi beda supaya ora mbebayani lan masalah. Ing ngisor iki bakal ngenalake [...]
07 / 03 / 2019

10 E-commerce Top Paling Dhuwur ing China Kanggo Kesampurnan lan Dropshipping

Kaya sing kita ngerteni, e-commerce domestik berkembang lan nalika nuduhake grafik, ukuran transaksi e-commerce lintas lintas ing China saya tansaya cepet [...]