fbpx

Cherry Chen

06 / 26 / 2019

Ringkesan babagan Pajak Bisnis lan Pajak Bayar ing AS

AS ngemot telung jinis utama pajak sing dileksanakake yaiku pajak federal, negara lan pamrentah lokal. Pajak Federal lan negara rampung kanthi kapisah lan saben duweke [...]
06 / 21 / 2019

10 Pangiriman Paling apik, Logistik utawa Freight Company ngirim saka China menyang Worldwide

Kanthi pangembangan globalisasi ekonomi, perdagangan lintas lintas tambah saya tambah akeh. Lan kanggo keuntungan rega produk China, luwih akeh produk China diekspor ing saindenging jagad, lan kanthi mangkono [...]
06 / 20 / 2019

Ringkesan Pasar E-commerce Asia Tenggara

Ukuran pasar Cacahe pangguna Internet ing Asia Tenggara, lan utamane ing negara-negara ASEAN paling gedhe 6, nambah pasar sing durung ana gedhe. [...]
06 / 20 / 2019

Mangerteni Umumé babagan Pasar E-dagang Jepang

Ukuran pasar Jepang minangka entitas ekonomi paling gedhe nomer telu ing saindenging jagad kanthi jumlah 127 yuta. Jepang nduwe lingkungan dhasar sing unik, sing nggawe [...]