fbpx

Tina Wu

11 / 23 / 2018

Dropshipping Ijo - visi lan misi CJDropshipping

Dina iki Thanksgiving lan aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo nuduhake sawetara matur nuwun kanggo drophippers kita sing wis mbantu munggah CJ Dropshipping menyang [...]
11 / 21 / 2018

USPS Shipping deadlines - PLAN AHEAD!

'Tis mangsa kanggo ngrancang deadline kirim Natal sampeyan !! Pelanggan sing ngrencanakake awal takon apa sing mati tanggal pas liburan [...]
11 / 09 / 2018

Cara pengiriman 3 paling ndhuwur kanggo jupuk saka China ing 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Kita wis weruh penjualan sing ngetrapake ing CJDropshipping sawetara minggu kepungkur nganti meh banget nalika suhu mudhun ing California Selatan. Wiwit kita mbalek [...]
10 / 22 / 2018

E-Paket ing Kapasitas Lengkap, gunakake Paket CJ!

Delengen SACKS POTATOE sing HUGE iki! Ngira apa sing ana ing? E-paket sing pengin dikirim menyang pelanggan kanthi tepat wektu. Iki minangka pemandangan kita [...]