fbpx

Jennifer Cheng

01 / 11 / 2019

Cara Pilih Pemborong Pengiriman Leres Sing Tepat

Nggoleki pemborong / supplier sing bisa dipercaya minangka salah sawijining prekara bisnis sing penting. Ora ketompo carane narik produk lan kepiye pesenan [...]
01 / 07 / 2019

Alasan 10 Napa Sampeyan Sampeyan Kudu Muncul China minangka Pasar Nalika Kirimi Pengiriman

Kanggo wong-wong sing wis nggawe pengiriman sawetara wektu, kudu ngerti negara-negara sing paling apik kanggo bisnis. Lan ing antarane dhaptar kasebut, China yaiku [...]
12 / 19 / 2018

Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pembeli

Kita wis ngenalake kepiye pedagang ngrancang produk saka pasar ing artikel sadurunge. Nanging apa yen pelanggan pengin ngrancang sethithik? Saiki, ayo [...]
12 / 18 / 2018

Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pedagang

Sugeng apik, kabeh wong! Sawise pirang-pirang wulan kerja keras, kita seneng menehi informasi manawa fitur POD (Print on Demand) saiki wis kasedhiya! Iki jinis [...]