fbpx

Randall Zhou

05 / 14 / 2020

Cara Nulis Katrangan Produk sing Komplek kanggo Toko Dropshipping sampeyan

Akeh wong sing duwe masalah berjuang karo sumber produk lan nggawa lalu lintas menyang toko. Dheweke nggunakake wektu lan dhuwit sing luar biasa kanggo iklan lan promosi. Nanging kabeh rampung [...]
05 / 12 / 2020

Apa bakal Kirim Kiriman ing COVID-19?

Kita entuk akeh pitakon babagan wektu pangiriman lan biaya pangiriman amarga kuarantin lan nambah biaya pengiriman miturut COVID-19. Apa bakal ngirim pengiriman [...]
04 / 30 / 2020

Cara menehi hasil karo Returns

Layanan pelanggan penting banget kanggo bisnis Dropshipping, lan layanan sawise dodolan entuk proporsi sing gedhe. Umumé, para pelanggan ora mbaleni barang kanthi alesan ora, amarga [...]
04 / 27 / 2020

Apa Bedane ing antarane Aliexpress lan CJ Dropshipping

Aliexpress minangka pilihan sing apik kanggo para pemula kanggo miwiti nggeser, utamane trep kanggo nguji produk sing menang supaya gampang digunakake, dhaptar produk lan vendor, amarga [...]