fbpx

Randall Zhou

04 / 20 / 2020

6 Situs Web kanggo Nggoleki Produk Tren kanggo Dropshipping

Model bisnis kanggo dropshipping luwih sederhana tinimbang model bisnis e-komersial liyane. Dropshippers entuk pesenan saka para pelanggan, mula bakal dadi pemasok utawa agen [...]
04 / 16 / 2020

Cara Nggawe Rencana Pemasaran Email: Pandhuan Cepet

Apa marketing email? Pemasaran email minangka praktik ngirim pesen marketing menyang calon pelanggan lan saiki liwat email supaya bisa adol, mulang, utawa mbangun [...]
04 / 13 / 2020

Rekomendasi Produk Kesehatan / Apa sing Dropship miturut COVID-19

Statista COVID-19 Daily Barometer ngukur pangowahan gaya urip umum amarga COVID-19 tumrap warga negara saka 4 pasar utama ing saindenging jagad: China, Jerman, [...]
04 / 07 / 2020

Kepiye Nggawe Sub-akun kanggo VA ing CJ APP?

Apa sampeyan miwiti bisnis karo mitra? Utawa sampeyan wis nemokake ceruk lan nampa pesenan rutin saben dinane? Ana sawetara pelanggan sing takon apa [...]