fbpx

Randall Zhou

02 / 03 / 2020

Coronavirus + Dropshipper: Apa Aku Kudu Nindakake?

Lockdown isih terus ing pirang-pirang kutha China amarga 2019nCoV durung dikontrol kabeh. Perdagangan internasional kalebu bisnis tetes saka China dadi [...]
02 / 03 / 2020

Kepiye Pangiriman Coronavirus saka China?

Coronavirus ora bisa metu nalika wektu sing luwih ala. Sajrone jaman Taun Anyar Cina, bakal rata-rata 450 yuta wong sing pindhah menyang [...]
02 / 02 / 2020

Apa Bisa Nyebar Coronavirus liwat Parcels saka China?

P: Apa aman kanggo nampa surat utawa paket saka China? A: "Ya pancen aman. Wong sing nampa bungkusan saka China ora ana [...]
01 / 30 / 2020

Kabeh Sampeyan pengin Ngerti babagan Paket Custom

Paket kustom tenan dadi titik panas sing prihatin amarga mbantu nggawe merek dhewe utawa nggawe produk sampeyan beda [...]