fbpx

Print babagan Panjaluk

Ayo kita ngerti fitur karep sampeyan ing CJ POD !!!

Hei cah! Kita ngembangake fitur POD, sampeyan pengin menehi saran sawetara fitur tambahan? 🙋‍♂️ Mangga komentar ing ngisor iki, lan kita bakal nyoba kanggo nyukupi 👇

  1. Cetak sumber Panjaluk saka China.
  2. Ewonan produk sing bisa dicithak - Ora mung babagan kaos, Sepatu, Tas, Kasus Telepon, Mugs, Bantal, nanging uga produk ing Perhiasan, Etsy, Taobao, 3D printer rampungg.
  3. Wektu pengiriman paling cepet kanthi jangkep CJ.
  4. Kaloro pembeli ngrancang kasebut lan desain kanthi dhewe bakal kasedhiya.
  5. Quality mriksa sadurunge dikirim.
  6. Kabeh fitur bakal digunakake ing APP kita kanthi otomatis.

Facebook Komentar