fbpx

Print Keperluan

Cetak fitur Permintaan kasedhiya saiki!

Iki tegese sampeyan bisa nyedhiyakake desain khusus pribadi kanggo CJ kanggo mbangun merek dhewe lan gawe marem pelanggan. Lan kita nyithak logo, foto utawa liya-liyane kaya sing dikarepake. Utamane duwe rong tujuan desain adat, yaiku kanggo nggawe merek kanggo para pamilik toko lan liyane yaiku kanggo nyukupi para pelanggan toko. Punapa mawon, iku bakal kawujud dening CJDropshipping.

Khusus, ana enem fitur ing CJ POD:

  1. Cetak sumber Panjaluk saka China. China wis akeh konsentrasi cetak kanggo produk sing dikarepake kanthi regane murah lan berkualitas tinggi. Banjur, sampeyan bisa nduwe keuntungan rega lan ngisi panjaluk pelanggan kanggo kualitas lan pribadi. Lan kanthi cepet pangembangan China, pengiriman saka China menyang saindenging jagad iki saya tambah gampang.
  2. Ewon produk sing bisa dicithak. Ora mung babagan kaos, Sepatu, Tas, Kasus telpon, Wadon, Bantal, nanging uga produk ing Perhiasan, Etsy, Taobao, 3D printer rampung. Apa maneh, uga ana produk sing bisa dicithak kanggo cocog karo macem-macem preinan, kayata Valentine Day.
  3. Wektu pengiriman paling cepet kanthi jangkep CJ. Kanthi dhasar produk jupuk saka produk sing umum kanggo luwih saka limang taun, pangujian CJ saiki wis diwasa. Lan ana gudang ing AS, Thailand, lan China kanggo menehi layanan pengiriman luwih apik.
  4. Rancang dening para panuku lan sampeyan bakal kasedhiya. Iki ngidini sampeyan lan pelanggan nambah desain khusus kanggo produk kita ing 'Print on Demand'area. Yen sampeyan duwe ide desain sing apik, sampeyan bisa ngrancang kanthi temtu. Lan sampeyan uga bisa menehi kesempatan kanggo pelanggan kanggo nuduhake kreatifitas lan kapribaden.
  5. Quality mriksa sadurunge dikirim. Pemriksaan kualitas minangka bagean wajib saka ngimpor produk saka China, preduli saka jumlah pesenan. Kita mesthi bakal mriksa kualitas kasebut kanggo njamin kualitas kasebut. Lan pamrentah kualitas wis di rancang.
  6. Kabeh fitur bakal digunakake ing APP kita kanthi otomatis. Kajaba ing sisih komputer, ana uga sisih mobile CJDropshipping sing nyakup fitur cetak ing Demand.

Ana uga ana video sing ngenalake print babagan layanan sing dikarepake.

Situs Web POD Kita

Kanggo ndeleng informasi luwih lengkap babagan layanan Print On Demand, sampeyan bisa ngunjungi situs web resmi POD pod.cjdropshipping.

Pod.cjdropshipping minangka bagean saka CJDropshipping yaiku situs web tetes sing apik banget karo gudang produk lan database produk uga pengiriman ing saindenging jagad. Minangka salah sawijining situs cetakan paling apik lan paling populer adhedhasar lalu lintas lan umpan balik. Lan ana ing kombinasi karo dropshipping. Siji-sijine prekara sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngedol cetak online babagan produk sing dikarepake.

Contact Us

Yen sampeyan kepengin banget lan kepengin komunikasi karo agen-agen, klik ing ngisor iki link chatting lan link apa wae ok.

Link 1: https://chat.cjdropshipping.com/?touser=Ruxue

Link 2: https://chat.cjdropshipping.cn/?touser=Cecilia

Lan yen sampeyan digunakake Skype, sampeyan uga bisa ngubungi akun ing ngisor iki.

Skype 1: Ceciliamisswu@gmail.com

Skype 2: 976571389@qq.com

Apa maneh, kita duwe Halaman facebook POD sing bisa sampeyan tindakake, hubungi lan entuk informasi luwih lengkap babagan print dikarepake.

Facebook Komentar