fbpx

Pusat Penapisan

Produk layanan minangka layanan pangisi CJ sing ngidini sampeyan bisa ngirim produk sampeyan menyang gudang lan kita ngemas lan dikirim menyang sampeyan. Yen sampeyan duwe sawetara pesenan, sampeyan bisa langsung nggawe pesenan menyang sistem kita lan bakal dikirim saka gudang kita. Kita mung ngisi sawetara layanan layanan. Kepiye langkah-langkah kasebut bisa ditindakake ing CJDropshipping? Kita bisa dadi Pusat Penapisan sampeyan ing China lan AS.

Priksa rinci ing kene: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Kepiye cara nggunakake Layanan Rampung CJ: https://cjdropshipping.com/2019/07/30/how-to-use-cj-fulfillment-service/

Facebook Komentar