fbpx
11 / 13 / 2019

Договор за преземање на Dropshipping за eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Треба да се признае дека dropshipping е еден од најпрофитабилните и лесни начини за влегување во деловна активност. Од статистиката прикажана на Google [...]
11 / 01 / 2019
пребарување или извор на производ по слика

Како да пребарувате или да внесувате производ по слика на CJ?

Дали сте вознемирени со тоа како да ги опишете предметите што точно ви се допаѓаат или сакате да ги најдете? Дали се чувствувате фрустрирани кога не можете да пребарувате ништо [...]
10 / 28 / 2019

Тајланд - уште еден нов магацин на CJ

СП го проширува својот дострел низ целиот свет. Деловниот центар CJ DropShipping сега има пет магацини, два во Кина, два во САД, еден во Тајланд, каде што ги спакуваме [...]
10 / 24 / 2019

Како да користите CJ и Shopmaster за да започнете со Dropshipping

CJ сега е еден снабдувач на ShopMaster's. ShopMaster, исто така, му обезбедува на нашиот клиент CJ решение за dropshipping, што поддржува dropshipping од 20 + добавувачи до eBay, Wish, Shopify WooCommerce и CJDropShipping. Од [...]