fbpx
07 / 22 / 2019
примерок ред

Како да поставите примерок или налог за тестирање?

Нарачки за примерок или тестирање се сметаат за нарачки на големо во CJDropshipping! Разликата е во големопродажба е масовно, но примерокот или наредбата за тестирање е по една [...]
07 / 01 / 2019

Квалитетна инспекција служба

05 / 27 / 2019

Најдобра 5 Aliexpress алтернатива за испорака на капка во 2019

Повеќето од шпедитерите со капки започнуваат да испуштаат испорака на лесен начин - Тестирање на производи на Алиекспрес и поставување нарачки на Алиекспрес преку Виа Оберло. Ова е [...]
04 / 29 / 2019

Најдобри добавувачи на измет 10 во САД

Снабдувачите на испорака од САД намалуваат сè повеќе популарни. Толку многу бродски испраќачи беа убиени од долгиот превоз и лошиот квалитет кога [...]