fbpx
09 / 07 / 2018
Топ 10 Извор за испорака на капки

Врвни 10 Извори за испорака со капка и Која е разликата помеѓу 1688 и Taobao? Кое е подобро?

Алибаба е една од најголемите компании за електронска трговија во светот. Aliexpress.com, Alibaba.com, Taobao.com, Tmall.com, Alipay.com, 1688.com и др се основани од оваа компанија. Основачот [...]
09 / 06 / 2018
CJdropshipping-подвлечен-труд-ден-супер-169

По промоција за денови на трудот, Dropshipping VS Општа платформа за е-трговија

Секако, летото може да заврши, но сезоната на заштеди штотуку започнува. Оваа година, Денот на трудот викендов започнува со огромна зделка од значајни зделки [...]
09 / 01 / 2018

Како да ги вратите нарачките за испорака на CJ APP?

Поради многу причини, вашите купувачи можеби ќе треба да ги вратат нарачките во СП. Поголемиот дел од времето не знаеме дека нарачката припаѓа [...]
08 / 31 / 2018
Поделени нарачки

Како да се поделат нарачки за прекумерна тежина на CJ APP?

Методите за испорака како ePacket можат да дозволат само тежина на пакетите под 2000g, така што ако не сакате да изберете DHL како метод за испорака, можете да го поделите [...]