fbpx

Трговија на големо


Ако сакате да рефус купувате предмети од СП и да испраќате до вашата локација.
Можете да го набавите на овој начин:

Како да купите попис или трговија на големо на CJ APP


И, исто така можете да ја користите нашата наставка на Google за да ја купите купувањето од 1688 или Taobao.

Можете да го направите на овој начин:

Како да се користи продолжение на CJ Google Chrome за 1688 Taobao dropshipping

Фејсбук Коментари