fbpx

За барањето за извори

Постои можност за 80% дека вашите врвни продавачи сè уште не се наведени на нашата страница.

Воопшто не се грижи, ние сме во Кина која е позната како најголема земја извозник и можеме да извориме какви било производи во земјата за вас без никакви трошоци.

Имаме околу 200 фабрики кои соработуваат и 20 000 магацин квадратни метри. Дури и да е така, не можеме да им обезбедиме на клиентите сите производи што ги сакаат.

Сепак, живееме во градот Yiwu, провинција Zеџијанг, кој е познат по накит и производство на стоки во светот.

Како и ние се наоѓаме на Јиву пазар исто така се нарекува Меѓународна трговија март (фудијански пазар) кој моментно зафаќа површина од 4 милиони квадратни метри, со 62,000 штандови внатре. Добавувачите на 100,000 изложуваат 400,000 видови производи скоро секој ден од 9 до 5 часот (освен за време на празниците на Кинескиот пролетен фестивал). Производите доаѓаат од околу 40 индустрии и вклучуваат 2,000 различни категории на стоки. 65% од овие производи се извезуваат во преку 215 земји и региони. Фудискиот пазар повеќе личи на постојан саем, отколку на традиционален пазар на големо. Прерасна во центар за информации, иновации, изложби и дистрибуција на производи за широка потрошувачка.

Тоа е причината зошто можеме да извориме производи за вас со пониска цена. Во меѓувреме, можеме сами да произведеме нешто бидејќи имаме многу долгорочни фабрики.

Ние купуваме производи од други фабрики со најниска цена и додаваме малку профит за да испуштиме брод за вас. Фабрики за директно снабдување со фабрики, кои нудат целосен асортиман на деловно работење со испорака на капки, ви овозможува да носите голем број на производи без трошоци за нивно чување.

Нашето барање за извори е недостапно за некои забранети добра, повреда производ, итн. Ние само даваме легални производи и услуги.

Постојат два начина да се испрати Барање за извори.

1 Испратете го барањето за извори директно од вашата сметка на нашата веб-страница (Препорачана).

  • Тука е туториал за вашата препорака, ве молиме следете ги чекорите и ние ќе ви одговориме ASAP.
  • Кога производот е корисен за нас, тогаш списокот со производи за испорака на капки ќе се покаже одобрен за овие производи

2 Испратете го барањето за извори со слика на производи на нашата е-пошта за поддршка или Skype и ние ќе го провериме.

  • Треба да ни ја кажете врската Aliexpress или друга платформа на тие производи.
  • Треба да ни го кажете методот за испорака што сакате да го користите
  • Треба да ни ја кажете вашата целна цена на dropshipping за овие производи
  • Треба да ни ја кажете тежината на овие производи
  • Треба да ни ги кажете обемот на тие производи што ќе ги продавате

Ние ќе ви одговориме во работни денови 2.

Вие продавате - Ние извориме и испраќаме за вас!

За корисникот LV1: 5 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV2: 10 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV3: 20 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV4: 50 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV5: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.

За ВИП корисник: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.

Можете исто така да купете го нашиот платен план за зголемување на количината на барања за извори.
[contact-form-7 id = "296" title = "Барање за извори на производи"]
Фејсбук Коментари