fbpx

метод на испорака

10 / 09 / 2019

CJDropshipping им помага на Dropshippers кои сакаат да го зголемат продажбата во САД во Q4

Целта на кој било dropshipper е ефикасно да ја зголеми продажбата при зголемувањето на приходите, особено за време на периодот на голем сообраќај, како што е празникот. Сепак, [...]
04 / 15 / 2019

Расте CJPacket - Најдобра и сигурна опција за испорака во Кина и САД

Прво, прво, CJPacket е надграден така што ќе се обезбеди поефикасен транспорт. CJPacket беше доведен до вашата опција минатата година како делумна замена [...]
04 / 10 / 2019

Гаранција за испорака - Просечна испорака на ден 7 за остри предмети како ножеви во САД

Дали некогаш сте доживеале царинско одложување и ниска стапка на испорака за вашата пратка што вклучува остри предмети? Овие всушност се чести проблеми ако вашите пакувања се испорачуваат [...]
03 / 07 / 2019

Разликата помеѓу СП превозот и купување на испорака

Разбирањето на најдобрите начини за испорака на вашите производи до вашите клиенти е важен дел од управувањето со вашата деловна активност. Пред да ја направите првата нарачка, треба [...]