fbpx

Признајте од нас

10 / 24 / 2019

Како да користите CJ и Shopmaster за да започнете со Dropshipping

CJ сега е еден снабдувач на ShopMaster's. ShopMaster, исто така, му обезбедува на нашиот клиент CJ решение за dropshipping, што поддржува dropshipping од 20 + добавувачи до eBay, Wish, Shopify WooCommerce и CJDropShipping. Од [...]
10 / 11 / 2019

Зошто мојот број за следење не е синхронизиран за да се купува?

Многу клиенти деновиве ги одразија нивните броеви за следење кои не се синхронизирани за успешно да ги продаваат продавниците, што предизвика огромна непријатност во работењето. Откако направивме темелно [...]
09 / 24 / 2019

Кои се проблемите со заедничката продавница за Woocommerce и што треба да направам?

Woocommerce е една од најважните платформи за соработка. Ние високо ги цениме нашите клиенти на Woocomerce и многу ги потенцираме проблемите од продавниците за Woocommerce. Со оглед на тоа, ние [...]
09 / 24 / 2019

Зошто не се набројува списокот на продавницата на eBay и што треба да направам?

Дали некогаш сте успеале да наведете CJ производи во вашата eBay продавница? Ако имате eBay продавница поврзана со CJDropshipping и претрпете неколку неуспеси во списокот, [...]