fbpx

Работните часови се од понеделник до сабота од 8: 00 часот до 10: 00 p.m.

Време на Шангај во Кина (GMT + 8)

Само излезете или бирајте по телефон. Имаме доверба да работиме со вас на ефикасен начин на комуникација, секогаш сме заедно, се грижиме за вашиот бизнис.

  • Канцеларија Yiwu: District 5, Futian Market, Yiwu, Zhejiang, China // Hangzhou Office: Xixi and Tian Mu Shan Road, District of West Lake District, Hangzhou, hejеџијанг, Кина // Канцеларија Шенжен: Индустриски округ ШанлиЛанг, Блок Нан Ван, град Буџи, Округ ЛонгГанг, Шенжен Сити, Гуангдонг, Кина
  • 0571-86719839

  • поддршка@cjdropshipping.com

  • апликација.cjdropshipping.com

Фејсбук Коментари