fbpx

Трговија на големо

07 / 22 / 2019
примерок ред

Како да поставите примерок или налог за тестирање?

Нарачки за примерок или тестирање се сметаат за нарачки на големо во CJDropshipping! Разликата е во големопродажба е масовно, но примерокот или наредбата за тестирање е по една [...]
06 / 05 / 2018

Како да набавите инвентар или трговија на големо на АПП на СП?

Ако сакате побрз испорака директно од домашниот превоз во САД или да спречите производи да немаат залиха, тогаш треба да купите приватен инвентар (значи [...]