fbpx

Извор од Слики

06 / 05 / 2020

Најлесен начин некогаш да се купи / Извор од Алиекспрес, 1688 и Таобао за Dropshipping

CJ Google Chrome Extension е екстремно корисно продолжение кое може да ви заштеди тони време, ако водите онлајн продавница и извор од [...]
11 / 01 / 2019
пребарување или извор на производ по слика

Како да пребарувате или да внесувате производ по слика на CJ?

Дали сте вознемирени со тоа како да ги опишете предметите што точно ви се допаѓаат или сакате да ги најдете? Дали се чувствувате фрустрирани кога не можете да пребарувате ништо [...]