fbpx

како да користите CJ APP

12 / 20 / 2018

Како да ја поврзете вашата eBay продавница со апликацијата CJ Dropshipping?

Забелешка: Пред да започнете да ја поврзете продавницата eBay со апликацијата CJ, проверете дали името на регистрираната продавница на CJ е во согласност со вашата eBay продавница [...]
12 / 19 / 2018

Како да го користите печатењето на CJ за карактеристиките на побарувачката за да растат вашиот бизнис со измет - дизајн од купувачи

Воведовме како трговците дизајнираат производи од нашиот пазар во претходната статија. Но, што ако клиентите сакаат да дизајнираат малку? Сега, ајде [...]
12 / 18 / 2018

Како да го користите печатењето на СП на Карактеристики на побарувачката за да растат вашиот бизнис во измет - Дизајн на трговци

Добар ден, сите! По неколкумесечна напорна работа, драго ни е да ве информираме дека нашата карактеристика POD (Печатете по барање) е достапна сега! Овој вид на [...]
05 / 05 / 2018

Како да се постави, автоматски се откажува од обработката на нарачките за испорака од CJ APP

Кога ја регистриравте сметката CJ, можеби се прашувате како автоматски да ги испорачувате нарачките. Еве неколку насоки за да го постигнете тоа. По овие чекори, [...]