fbpx

како да се работи со CJDropshipping

12 / 20 / 2018

Како да ја поврзете вашата eBay продавница со апликацијата CJ Dropshipping?

Забелешка: Пред да започнете да ја поврзете продавницата eBay со апликацијата CJ, проверете дали името на регистрираната продавница на CJ е во согласност со вашата eBay продавница [...]
12 / 14 / 2018

Како да се искористи исполнувањето на Амазон (FBA) со апликацијата CJ Dropshipping

Здраво, добра вест за вас момци кои користат Амазон исполнетост. СП започна нова функција за да ви помогне; ти можеш [...]
12 / 13 / 2018

Рециклирани броеви за следење USPS

Неодамна забележавме дека има неодамнешни нарачки со броеви за следење, кои беа рециклирани од претходните нарачки на нашиот систем. Кога ќе се обидеме да го провериме статусот [...]
11 / 22 / 2018

Како да кажам кои нарачки извршиле обработка од страна на СП?

Парче добра вест за вас! Ние ја ажуриравме нашата CJ Chrome Extension за да се интегрира во продавниците на Shopify. Неговата нова функција ви овозможува да [...]