fbpx

котација на производи

08 / 07 / 2018

Како да наведете или објавувате производи на CJ на вашата онлајн продавница?

1 Пријавете се на вашата сметка и потоа кликнете на MY CJ 2. Кликнете на Овластување и додадете продавници 3. Внесете ја идентификацијата на вашата продавница и овластете да ја пополните вашата [...]