fbpx
09 / 12 / 2019

Како да ја поврзете вашата продавница за Shopee со апликацијата CJ Dropshipping?

Шопе, пронајдена во 2015, е платформа за електронска трговија преку седиште во Сингапур. Тој е посветен на обезбедување фантастични услуги за купувачите и продавачите од Јужна Азија [...]
08 / 30 / 2019

925 сребрен накит е нова модерна категорија за измет

925 сребрен накит е нова трендовски категорија за измет. Евтини додатоци веќе не се опција. 925 сребрен накит се користи во секој вид на [...]
08 / 26 / 2019

Како да се летам во Шведска, Норвешка без да плаќаат данок од клиент?

Данок на додадена вредност (ДДВ) е повеќестепен данок на продажба, чиј последен товар го сноси приватниот потрошувач. ДДВ по соодветна стапка ќе биде [...]
08 / 06 / 2019

Зошто тарифите на Трамп не влијаат на деловно работење

Повторно! Американскиот претседател Трамп објави на Твитер минатиот четврток дека ќе наметне 10% тарифа на списокот на кинески увоз од септември 1st. [...]