fbpx

Цена на испорака и време на испорака

Имате дополнително прашање за цената или времето за испорака, прочитајте го видеото подолу.
СП има секаков вид на превозен метод за пукање, ефтин и брз!
Разликата од Aliexpress цената на испорака до CJ превозот цена. Испораката цена се инсистира на тежина, атрибути, земји одредишта и исто така и начини на испорака. Вие момци треба да ја пресметате цената на испорака со помош на нашата алатка: Испорака Калкулатор. И, исто така е достапно со време на испорака.

Времето за испорака на спуштање ќе биде побрзо и побрзо од CJDropshipping

Фејсбук Коментари