fbpx

Pricemimi i Transportit dhe Koha e Dorëzimit

Ju keni pyetje të mëtejshme në lidhje me çmimin e transportit ose kohën, ju lutemi lexoni videon më poshtë.
CJ ka çdo lloj metode transporti për dropshipping, të lirë dhe të shpejtë!
Dallimi nga çmimi i transportit Aliexpress në çmimin e transportit CJ. Pricemimi i Transportit insistohet në peshë, atribute, vendet e destinacionit dhe gjithashtu metodat e transportit. Ju djema duhet të llogarisni çmimin e transportit duke përdorur mjetin tonë: Llogaritësi i Transportit. Dhe është gjithashtu në dispozicion me kohën e dorëzimit.

Koha e Transportit do të jetë më e shpejtë dhe më e shpejtë nga CJDropshipping

Komente Facebook