fbpx

Felice Feng

06 / 19 / 2019

Njohuri për rritjen e tregtisë elektronike në Izrael

Informacione të përgjithshme rreth PBB-së së Izraelit: 286 milion Popullsia totale: 8.20 milion Përvoja e moshës: 37.8% e popullsisë në Izrael janë midis moshave 25 dhe 54. [...]
06 / 19 / 2019

Sfidat dhe perspektivat e tregtisë elektronike në Nigeri, si dhe faqet e internetit më të lartë të tregtisë elektronike 10

Informacione të përgjithshme rreth Nigerisë Popullsia: 195,875,237 Numri i Përdoruesve të Internetit: 86,219,965 Penetimi i Internetit: 46.10% Përdoruesit e Telefonave celular: 28,381,000 Penetimi i Telefonit celular: 14.80% Fjala gjuhë: Anglisht The [...]
06 / 18 / 2019

Gjithçka që dëshironi të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Gjermani

Informacione të përgjithshme rreth Gjermanisë Popullsia: 82,293,457 Numri i Përdoruesve të Internetit: 71,016,605 Penetimi i Internetit: 88.00% Përdoruesit e Telefonave celular: 55,492,000 Penetimi i Telefonit celular: 68.80% Fjala e Gjuhës: German Europe [...]
06 / 18 / 2019

Njohuri mbi rritjen e tregtisë elektronike me informacion të përgjithshëm dhe faqet kryesore të internetit 10 në Vietnam

Informacione të përgjithshme në lidhje me VietnamPopulation: 96,491,146Numërimi i përdoruesve të Internetit: 49,063,762Petimet e Internetit: 52.00% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,162,000Marrjet e telefonit celular: 26.40% Fjala gjuhësore: Pasqyrë gjermane e tregut të e-commerce në Vietnam, Sipas anketimeve, [...]