fbpx

Qershi Chen

06 / 26 / 2019

Pasqyrë në lidhje me taksat e biznesit dhe paguajnë taksat në SH.B.A.

SH.B.A. përmban tre tipe kryesore të taksave të vendosura, të cilat janë taksat federale, shtetërore dhe ato të qeverisë lokale. Taksat federale dhe shtetërore janë plotësisht të ndara dhe secila ka të vetat [...]
06 / 21 / 2019

Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë

Me zhvillimin e globalizmit ekonomik, tregtia ndërkufitare po rritet. Dhe për avantazhin e çmimeve të produkteve kineze, gjithnjë e më shumë produkte kineze eksportohen në të gjithë botën, dhe kështu [...]
06 / 20 / 2019

Pasqyrë e Tregut E-commerce të Azisë Juglindore

Madhësia e tregut Numri i përdoruesve të Internetit në Azinë Juglindore, dhe veçanërisht në vendet më të mëdha XEUMX ASEAN, shtohet për të krijuar një treg të madh të pashfrytëzuar. [...]
06 / 20 / 2019

Njihuni me Përgjithësisht në lidhje me Tregun e Tregtisë në Japoni

Madhësia e tregut Japonia është entiteti i tretë më i madh i ekonomisë në botë me një popullsi prej 127 milion. Japonia ka një mjedis unik themelor, gjë që e bën [...]