fbpx

Isshtë transporti i shpejtë i një karremi të helmuar apo një ide e mirë për markat?

09 / 26 / 2017

Isshtë transporti i shpejtë i një karremi të helmuar apo një ide e mirë për markat?

Transporti i transportit nga pikat është një model i përmbushjes me pakicë, kur dyqani nuk ka aksione ose inventar të vet, por plotëson kërkesën përmes transferimit të detajeve të klientëve dhe porosive të dërgesës. [...]