fbpx
07 / 30 / 2019

Si të filloni një biznes duke lënë anije me ShopMaster

Fillimi i një biznesi të nisur është një hap i parë i parë në fazën tuaj të fillimit. Ju do të jeni në gjendje të shesni produkte për klientët tuaj, vendosni vetë [...]
07 / 26 / 2019

Tradicionale VS Inovative: Cili është modeli më i mirë i tregtisë elektronike?

I: E tashmja, e kaluara dhe e ardhmja Kur po marrim pako dhe porosisim dërgesa ushqimore, a mund ta imagjinoni jetën pesë vjet më parë ose dhjetë vjet më parë? Të gjitha këto ndryshime janë për shkak [...]
07 / 25 / 2019

Pasqyra: Raportet e fundit përmbledhëse të Tregut Evropian të Tregtisë E-Tregtare

E-commerce evropiane është zëri i sektorit evropian të tregtisë dixhitale. Me shoqatat kombëtare të tregtisë elektronike 19, më shumë se kompanitë 75,000 përfaqësohen duke shitur mallra dhe shërbime në internet [...]