fbpx

Burimi i lartë 10

09 / 26 / 2018

Si të buroni nga Taobao dhe të gjeni produktet e modës?

Para se të filloni burimin nga Taobao, duhet ta dini këtë: Ju nuk mund të blini asgjë direkt, sepse Taobao është në dispozicion vetëm të pagesës nga RMB ose [...]
09 / 07 / 2018
Burimi më i lartë 10 për dërgimin me pika

Burimet kryesore të 10 për transportin me pika dhe Cili është ndryshimi midis 1688 dhe Taobao? Cila është më e mirë?

Alibaba është një nga kompanitë më të mëdha të tregtisë elektronike në botë. Të gjitha këto kompani janë nisur nga Aliexpress.com, Alibaba.com, Taobao.com, Tmall.com, Alipay.com, 1688.com etj. Themeluesi [...]