fbpx
11 / 16 / 2018

Vëmendje, Situata e Sulmimit Postar Kanadez është përhapur

Nuk e di se sa njerëz janë të vetëdijshëm për grevën në Shërbimin Postar Kanadez. Ngjarja është përshkallëzuar në atë pikë sa China China sapo na njoftoi se ata nuk do të pranojnë më asnjë pako që hyn në Zyrën Postare të Kanadasë. Në vijim duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë: 1. Packagesdo paketë që shkon në Kanada nuk do të pranohet duke filluar që nga koha e Kinës 11 / 16 / 2018 (që është sot). 2. Do paketë në rrugën për në Kanada që nuk ka lënë Kinën akoma do të kthehet nga transportuesit përkatës tek dërguesit së bashku me rimbursimet. 3. Packagesdo paketë në tranzit në Kanada që tashmë është larguar nga Kina do të duhet të presë që Shërbimi Postar Kanadez t'i dërgojë ato tek marrësit, dhe ne nuk kemi një ETA. Epacket trajtohet nga China Post, dhe destinacioni i shumicës së paketave të vogla është në Kanada. [...]