fbpx

ePacket

07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e anijeve rënie, transporti me rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për të bërë [...]
03 / 04 / 2019

Metoda e Transportit sipas Linjës Speciale për Transportin ePacket Alternative

Shtë shumë e zakonshme që ju do ta keni të vështirë të zgjidhni metodën e duhur të transportit për të dalë nga Kina. Në këtë pasazh unë do të prezantoj epacket, [...]
09 / 11 / 2018

Pse Dropshipping është sipërmarrja e përsosur e biznesit për buxhetin - Mijëvjeçarët e vetëdijshëm

Dropshipping ka perspektivë që një demografi e gjerë e sipërmarrësve i ka parë tërheqëse. Në veçanti, ajo ka tërhequr në ato me një buxhet të ulët dhe individë të rinj [...]
05 / 19 / 2018

Pse ePacket zgjat kaq shumë? Ku është ePacket ime? Cilat janë alternativat për ePacket?

Nëse keni qenë në biznesin e anijes për një kohë, duhet të jeni shumë të njohur me ePacket dhe kohën e dorëzimit të tij të paparashikueshëm, statusin e ndenjur [...]