fbpx
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike dhe faqja e internetit më e lartë e tregtisë 5 në Francë

Madhësia e tregut francez e-commerce francez Franca është tregu i tretë më i madh i tregtisë elektronike në BE, duke u renditur pas Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë, dhe 6th në botë, pas [...]