fbpx

Gëzuar Ditën Kombëtare

09 / 11 / 2017

Njoftim për Ditën Kombëtare Kineze

Dita Kombëtare po vjen së shpejti. Këtu janë katër ditë pushimi në tetor 1 dhe 4 Tetor. Në këtë kohë, ne nuk mund t'u përgjigjemi mesazheve [...]