fbpx

Para ne dore gjate dorezimit

11 / 23 / 2019

Vendet kryesore të 10 përdorin shërbimin e parave të gatshme në dorëzim (COD)

Në epokën e shoqërisë pa para, le të shohim se vendet e Top 10 përdorin më së shumti Para në Dorëzim… 1. Tajlandë Edhe shumica e njerëzve Thai fillojnë të ndryshojnë në përdorim [...]
11 / 21 / 2019

Si funksionon paraja e dorëzimit (COD) në Tajlandë?

Ju nuk mund ta dini një nga vendet më të mira të COD është Tajlanda. Dhe njerëzit në Azinë Jug-Lindore (VSM) pëlqejnë të përdorin Paratë e gatshme për Dorëzim [...]
06 / 11 / 2019

Whatfarë është Paraja e Dorëzimit (COD) dhe Si funksionon ajo në transportimin me pika?

Paratë e dorëzimit, të njohura gjithashtu si COD, janë një metodë pagese për mallrat në kohën e dorëzimit sesa paraprakisht. Për më tepër, COD jo [...]