fbpx

pas sherbimit te shitjes

08 / 15 / 2017

Si Shërbimi Pas Shitjes krijon Besnikëri dhe Drejton

Shumica e njerëzve i mbarojnë takimet me ndjenja të njohura si, "Mbaj kontakte", "Le ta bëjmë këtë përsëri dikur", dhe "Më bëj një telefonatë javën tjetër". Një shitje duhet të ndjekë [...]