fbpx

produkteve të ngrohtë

03 / 08 / 2019

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Shtë e pamohueshme që Aliexpress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që të fillojnë transportin me pika. Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shitësve në Aliexpress. [...]
02 / 14 / 2019

Hapat e 6 për ndërtimin e një biznesi të suksesshëm të transportit në internet

Transporti i pikave është një model biznesi jashtëzakonisht i popullarizuar për sipërmarrësit e rinj, veçanërisht Gen Zers dhe Millennials, për shkak të aftësive të marketingut në internet që tejkalojnë kapacitetet financiare. që nga [...]
01 / 30 / 2019

Shtypja më e njohur në pajisje shtesë për kërkesë për pajisje celulare

Reallyshtë me të vërtetë e zakonshme në ditët e sotme që njerëzit janë të varur nga telefonat, tabletat dhe kompjuterët për argëtim. Ne i quanim qenët 'miqtë më të mirë të burrit', por tani [...]
01 / 08 / 2019

Parashikimi më i mirë i Produkteve të Transportit në pika më të mira në 2019

Siç mund ta shihni në grafikun më poshtë. Dropshipping është një nga bizneset më të nxehta në internet për të filluar në 2018. Nuk është thjesht e lehtë [...]