fbpx

rënie të anijeve

08 / 02 / 2019

Dropshipping furnizuesi në Hangzhou, Shenzhen të Kinës - Wiio dhe Tan Brother

Nëse jeni duke e lexuar këtë post, atëherë ju mund të dëshironi të dini se si të bëni një biznes dropshipping nga Kina. Epo, mos u shqetëso, sot do të prezantoj [...]
07 / 12 / 2019

Si të rregulloni politikën e dorëzimit të dyqanit të transportit nga pikat tek klientët?

Transporti i pikave është një nga platformat më të mahnitshme që ka parë individët të ngrihen nga njerëzit e afarizmit në marka të shquara që respektohen përreth [...]
03 / 08 / 2019

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Shtë e pamohueshme që Aliexpress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që të fillojnë transportin me pika. Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shitësve në Aliexpress. [...]
02 / 21 / 2019

Sa mund të fitoni nga transporti i shpejtë?

Siç e dini, transporti i shpejtë është një nga mënyrat më të lehta për të fituar një fitim të madh në internet. Për një, nuk kërkon një buxhet të madh. [...]