fbpx

Raportet përmbledhëse

09 / 24 / 2019

Cilat janë çështjet e zakonshme të dyqanit Woocommerce dhe çfarë duhet të bëj?

Woocommerce është një nga platformat më të rëndësishme të bashkëpunimit. Ne i vlerësojmë shumë klientët tanë Woocomerce dhe theksojmë shumë çështjet nga dyqanet Woocommerce. Duke pasur parasysh këtë, ne [...]
07 / 25 / 2019

Pasqyra: Raportet e fundit përmbledhëse të Tregut Evropian të Tregtisë E-Tregtare

E-commerce evropiane është zëri i sektorit evropian të tregtisë dixhitale. Me shoqatat kombëtare të tregtisë elektronike 19, më shumë se kompanitë 75,000 përfaqësohen duke shitur mallra dhe shërbime në internet [...]