fbpx

renditni produktet

09 / 24 / 2019

Pse dështon renditja në dyqan eBay dhe çfarë duhet të bëj?

A keni dështuar ndonjëherë të renditni produktet CJ në dyqanin tuaj eBay? Nëse keni një dyqan eBay të lidhur me CJDropshipping dhe pësoi disa dështime në listë, [...]
08 / 07 / 2018

Si të renditni ose postoni produktet e CJ në Dyqanin tuaj Online?

1. Hyni në llogarinë tuaj, dhe pastaj kliko CJ tim 2. Klikoni Autorizimin dhe shtoni dyqane 3. Vendosni emrin e dyqanit tuaj dhe autorizoni për të përfunduar [...]