fbpx

Shitjet promovuese

07 / 18 / 2019

Përfitimet dhe këshilla e marketingut me e-tregti me email për të rritur shitjet

Pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj, alokimi i dollarëve të marketingut është një konsideratë shumë e rëndësishme. Pendo qindarkë e shpenzuar për marketing duhet të jetë mirë para [...]