fbpx

Transporti Aliexpress Standard

09 / 18 / 2018

Pse produktet CJ është më e lirë se Aliexpress, por kostoja e transportit është më e lartë?

1. Pricemimi i produkteve të CJ është më i lirë pasi që burojmë drejtpërdrejt nga prodhuesi, ndonjëherë vendosim porosinë edhe në fabrikën e bashkëpunuar. CJ ka një [...]
08 / 24 / 2017

Transporti më i shpejtë i garantuar — Transporti Standard Standard AliExpress

Isfarë është Transporti Aliexpress? Transporti Aliexpress është metoda me një ndalesë transporti që ofrohet zyrtarisht nga Aliexpress dhe Cainiao Network. Si një logjistikë ndërkufitare fundore-fundore [...]