fbpx

fotografuar

Përshtypjet e para janë gjithçka. E drejtë ose e gabuar, cilësia e pamjeve tuaja ndikon shumë në perceptimin e një klienti për produktin ose shërbimin tuaj. Ju mund të prodhoni "widget" më të mira në botë, por nëse i tregtoni ato duke përdorur fotografi me cilësi të ulët, bota do të supozojë se produktet tuaja janë me cilësi të ulët gjithashtu. Dhe ne mund të sigurojmë një aftësi profesionale për të bërë foto, si dhe për të bërë video për ju.

Ju lutemi vini re: Për klientin që bashkëpunoi për më shumë se muaj 2, dhe shuma mesatare e porosisë ditore është më shumë se 500USD, ne do të ofrojmë shërbim fotografimi (fotografi for falas

Fotografia e produktit e shkrepur me dhunti

Ka shumë mënyra për të xhiruar një produkt dhe ne kemi kujdesur për gjithçka në vite. Përveç kësaj, nëse doni ta mbani atë të thjeshtë dhe me kosto efektive, fotografi i produktit tuaj mund të xhirojë në një sfond të bardhë. Nëse preferoni të shtoni një dimension tjetër në fotografinë e produktit tuaj, ne mund të shtojmë një krijimtari në xhirimin tuaj me prejardhje, teknika ndriçimi dhe procedura pas prodhimit. Nëse dëshironi të promovoni një mënyrë jetese aspirative fotografët dhe stilistët tanë mund t'ju ndihmojnë të arrini mjedisin dhe gjendjen shpirtërore të duhur.

Thjeshtësi e paketimit

Fotografia e paketave të produkteve në të bardhë të pastër janë perfekte për shumë përdorime, përfshirë tregtinë elektronike, broshurat dhe materialin reklamues. Nga stoli deri tek xhevahirët, nga karriget tek prodhuesit e kafesë, divanet deri tek këpucët, nga ndërmarrjet me çipa blu deri tek bizneset më të vogla Prodoto e bëjnë të thjeshtë.

Krijimtaria imagjinare

Me përdorimin e teknikave të ndryshme, ekipi i Prodoto mund të krijojë diçka të veçantë për fotografinë e produktit tuaj. Ekipi ynë do të përdorë efekte të ndryshme krijuese për t'u siguruar që imazhet tuaja përfundimtare janë pikërisht ato që ju nevojiten, duke përfshirë nyjet me ngjyra, hijet e rënies dhe reflektimet, efektet e ndriçimit, kënde dramatike dhe ngjyrat atmosferike.

Individualiteti i stilit të jetesës

Për projektet kur një grup i plotë dhomash është i panevojshëm, por ku eleganca ose realizmi është i nevojshëm për fotografinë tuaj komerciale, ky opsion është ideal. Photograpdo fotograf produkt ka aftësi të rikrijojë ambientin e përsosur të stilit të jetës, duke zgjedhur ndriçimin, prejardhjen dhe proporcionet e duhura. Rezultati - fotografia e produktit që merr frymë që kurrë nuk arrin të bëjë përshtypje dhe me grupet tona brenda dhe strukturën e çmimeve konkurruese, ky opsion dëshmon shumë popullor tek klientët tanë.

Produkti dhe Videoja e Modës

Në epokën moderne të tregtisë elektronike, nëse nuk shfaqni video produkt online, mund të humbisni shitjet. Ne prodhojmë grupe të dhomave, produkt dhe vendndodhje për të komplimentuar fotografinë e fotografive tona. Produktet sillen në jetë në video me definicion të lartë për të shtuar fuqi reale të shitjes. Klikoni ndonjë nga imazhet më poshtë për të parë shembuj të videos sonë të modës, produktit dhe dhomës.

Video Moda

Të gjitha videot tona redaktohen në shtëpi, të mbikëqyra nga videokritët tanë për të siguruar qëndrueshmëri me vetë xhirimet. Ne mund të marrim me qira modele videosh të tipit catwalk për ju nga një prej agjencive tona të preferuara, bazuar në kërkesat tuaja, ose ju mund t'i buroni vetë. Ne gjithashtu ofrojmë një video krijuese të modës nëse po kërkoni diçka pak më shumë.

Produkt Video

Videoja e produkteve është një shtesë apo alternative e shkëlqyeshme për fotografinë e produktit. Videografët tanë i kapin të gjitha tiparet në detaje të produktit tuaj me një sekuencë të vogël të këndeve të kamerave dhe tave: Perfekte për të treguar produkte me tipare ose funksione të shumta. Ne do të xhirojmë në pako tuaj për të siguruar që të kapim produktet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme për të treguar të gjitha aspektet teknike dhe tiparet estetike. Ne mund të xhirojmë në shumë ambiente, duke përfshirë grupe dhomash, sfond me ngjyrë ose për një pamje më klinike mbi të bardhë të thjeshtë.

Komente Facebook