fbpx

Metoda e transportit

03 / 07 / 2019

Dallimi midis Transportit CJ dhe Shopify Transportit

Të kuptuarit e mënyrave më të mira për të dërguar produktet tuaja tek klientët tuaj është një pjesë e rëndësishme e administrimit të biznesit tuaj. Para se të bëni porosinë tuaj të parë, duhet [...]
03 / 04 / 2019

Metoda e Transportit sipas Linjës Speciale për Transportin ePacket Alternative

Shtë shumë e zakonshme që ju do ta keni të vështirë të zgjidhni metodën e duhur të transportit për të dalë nga Kina. Në këtë pasazh unë do të prezantoj epacket, [...]
01 / 18 / 2019

Zgjidhje për vonesat e dorëzimit që vijnë nga goditjet në Evropë

Sapo ka kaluar një kohë pasi Canadian Post përfundoi grevën e tyre. Tani, ne po përballemi me një grevë tjetër. Siguria gjermane e aeroportit u largua nga puna midis 2 am [...]
11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për dorëzim [...]