fbpx

Metoda e transportit

05 / 05 / 2018

Qendra Ndërkombëtare e Përmbushjes 10 Ndërkombëtare ose Kompania Logjistike për dropshipping në Kinë

Shumë dërgesa me pika përdorin metodën tradicionale të përdorimit të kontejnerëve DHL, UPS, FedEx, TNT ose të huaj për të dërguar porosi pjesa më e madhe në depon e tyre jashtë shtetit dhe më pas [...]
04 / 22 / 2018

Artikujt e nxehtë të shitjes me pakicë në dispozicion në Magazina SH.B.A.

Artikujt e shitjeve të nxehta të disponueshme në Depon e SHBA DITA! Përshëndetje Të gjithëve, ka pasur kaq shumë pyetje në sugjerimet e artikujve të shitjes së nxehtë në Magazin tonë në SHBA dhe është [...]
04 / 13 / 2018

Si të gjeni numrat përcjellës?

Situata A: Ju keni pasur dyqanet tuaja të tregtisë elektronike në CJ APP. - Nëse dyqani juaj online ka qenë i lidhur me CJ APP. Atëherë numrat e përcjelljes do [...]
08 / 24 / 2017

Transporti më i shpejtë i garantuar — Transporti Standard Standard AliExpress

Isfarë është Transporti Aliexpress? Transporti Aliexpress është metoda me një ndalesë transporti që ofrohet zyrtarisht nga Aliexpress dhe Cainiao Network. Si një logjistikë ndërkufitare fundore-fundore [...]