fbpx

Lajmet e Transportit

01 / 22 / 2020

8 Produkte të zgjedhura me dorë me potencial të shkëlqyeshëm për ditën e Shën Valentinit 2020

Dita e Shën Valentinit është në 14 Shkurt, do të ishte më mirë të përgatiteshit për të tani e tutje. Mbetet vetëm një muaj dhe përfshin [...]
01 / 21 / 2020

Karakteristikat e nyjeve të mira dhe të këqija për Dropshipping

Në mesin e klientëve tanë, ka disa dropshippers super të suksesshëm që bëjnë dhjetëra mijëra shitje pjesa më e madhe në ditë. Ju djema duhet të tronditeni si unë [...]
01 / 09 / 2020

Si të përdorni CJ APP në Shopify për të bërë më të lehtë Dropshipping

Dhurata juaj e vitit 2020 nga CJ është dorëzuar. Eja dhe shiko! Në të kaluarën, CJ po përpiqej të zgjidhte një aplikacion në Shopify për t'i bërë gjërat më të lehta. Kohët e fundit ajo ka kaluar me sukses rishikimin më në fund. ajo [...]
12 / 26 / 2019

Si të zvogëloni efektet e Vitit të Ri Kinez në biznesin tuaj Dropshipping?

Viti i Ri Kinez, i quajtur edhe si Festa e Pranverës, është një festë e rëndësishme që Kinezët të kalojnë kohën me familjet dhe miqtë e tyre, ashtu si Dita e Krishtëlindjes. [...]