fbpx
01 / 14 / 2019

Parashikimet në pajisjet më të shitura të nxehta 10 POD në 2019

Le të lamtumirën me 2018 dhe të mirëpresim 2019! Gëzuar Vitin e Ri! Thrshtë e emocionuar që të ketë një fillim të ri. Ndërsa thënia e famshme kineze shkon, "E re [...]
01 / 09 / 2019

Pse të përdorim Depot e SHBA gjatë Festivalit të Pranverës Kineze?

Viti i Ri Kinez po vjen! Një pjesë e lajmeve të mira për punëtorët tanë kinezë! Të gjithë mund të kthehen në shtëpi, të ribashkohen me familjet dhe të pushojnë pas një viti [...]
01 / 08 / 2019

Si të hidhen produkte të ndjeshëm të anijeve si pluhur, magnetik, bateri, krem ​​të përmbajtur?

Të nderuar klientë, siç e keni njohur, ne CJ dropshipping kemi shumë metoda të transportit, përfshirë paketën CJ, paketën elektronike, DHL, disa linja speciale, etj. Këtu, do të dëshiroja të jepja [...]
01 / 08 / 2019

Parashikimi më i mirë i Produkteve të Transportit në pika më të mira në 2019

Siç mund ta shihni në grafikun më poshtë. Dropshipping është një nga bizneset më të nxehta në internet për të filluar në 2018. Nuk është thjesht e lehtë [...]