fbpx

Lajmet e Transportit

01 / 09 / 2019

Pse të përdorim Depot e SHBA gjatë Festivalit të Pranverës Kineze?

Viti i Ri Kinez po vjen! Një pjesë e lajmeve të mira për punëtorët tanë kinezë! Të gjithë mund të kthehen në shtëpi, të ribashkohen me familjet dhe të pushojnë pas një viti [...]
01 / 08 / 2019

Si të hidhen produkte të ndjeshëm të anijeve si pluhur, magnetik, bateri, krem ​​të përmbajtur?

Të nderuar klientë, siç e keni njohur, ne CJ dropshipping kemi shumë metoda të transportit, përfshirë paketën CJ, paketën elektronike, DHL, disa linja speciale, etj. Këtu, do të dëshiroja të jepja [...]
01 / 08 / 2019

Parashikimi më i mirë i Produkteve të Transportit në pika më të mira në 2019

Siç mund ta shihni në grafikun më poshtë. Dropshipping është një nga bizneset më të nxehta në internet për të filluar në 2018. Nuk është thjesht e lehtë [...]
01 / 04 / 2019

Parashikimi: 10 Trendi i Produkteve POD për t'u shitur në 2019

Gëzuar Vitin e Ri, të gjithë! Në retrospektivë, a morët një korrje të bollshme në biznesin e Kërkesave të Shtypur në 2018? Nëse jo, përfshijeni punën dhe formulimin e vitit të kaluar [...]